Det är bra med kolleger. Dom vet så mycket. På varenda fikarast får man reda på saker man inte hade en aning om. Utan mina kollegor hade jag inte vetat hur man bakar den godaste kladdkakan, monterar en kattlucka eller balanserar en snöskoter i en svag sidolutning. Jag hade inte haft en aning om prisnivån på radhus i Staffanstorp, hur många steg man tar på en halvtimme eller hur mycket andras barn kan kräkas efter en amning.

Jag hade inte vetat att lågenergilampor innehåller kvicksilver och måste återvinnas, att El-Gigantens vägg med platt-TV känns fjösig när man varit på Mediamarkt, att man kan stå ute i T-shirt om det är minus 20 grader bara luften är torr, att man inte kan skylla fiskdöden på polackerna, att man kan klippa ner sina pelargoner i februari om de inte är sköra, att ett garageloft inte får inredas om det inte står i bygglovet, att det är otroligt snyggt med en roströd matta till ett mörkt bord, att BigMacIndex visar att det är billigare att tågluffa i Spanien än i Italien, att en shetlandsponny som kliar svansen kan masseras med utspädd jodopax, att mjölk, bananer, kaffe, ägg och potatis är dom ekologiska produkter som ger störst effekt på miljön, att en Kawasaki VN1600CL blir mycket snyggare med vita däckssidor men att smutsen nästan är omöjlig att gnugga bort, att en portabel potta i fören på båten gör att fruntimren kan uträtta sina behov utan att man behöver gå iland, att om man skiljer mig i USA är det bra att ge advokaten en generell power of attorney så att hon kan agera utan vidare underskrifter när man lämnat landet, att det är oförskämt enkelt att gå ner 46 kilo på ett år med GI, att man bör ha luft under kulan annars blir det en grop i huden när man piercat överläppen, att det är fullt möjligt att betala 1395:- för en skjorta, att man ibland måste byta aerobicspass för att få nya impulser, att man i längden tjänar tid om man stannar vid vätskestationerna under ett maratonlopp, att det blir snyggare att sy fast lappar med små stygn än med stora men att textillim också funkar, att lögnare brukar överdriva sitt nekande, att KING är för män som vill ha koll på trenderna men slippa utvikningsbrudarna, att Victoria och David Beckham döpt sina söner till Brooklyn, Romeo och Cruz, att sunspray finns i två olika styrkor och att man inte kan skriva vad kollegerna viskar om på fikarasten.